Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het plaatsen van een nokverhoging, Turkooishof 18 4817HD Breda

Bekendmaking voor bouwvergunningomgevingsvergunning in Breda

Geplaatst op Lokaalnieuwsbreda.nl op: 18-08-2023

  1. Bekendmakingen Breda
  2. Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure, het plaatsen van een nokverhoging, Turkooishof 18 4817HD Breda

bouwvergunningomgevingsvergunning Bekendmakingen

Meer info over Bekendmakingen gemeente

Verleende omgevingsvergunning met reguliere procedure Kenmerk: Z2023-003482 Verzenddatum besluit: Locatie: Turkooishof 18 4817HD Breda Projectomschrijving: het plaatsen van een nokverhoging Deze omgevingsvergunning bevat een afwijking van het bestemmingsplan. Belanghebbenden kunnen tegen het besluit tot verlening van de omgevingsvergunning met reguliere procedure binnen zes weken na de datum van verzending een gemotiveerd bezwaarschrift indienen bij burgemeester en wethouders op grond van de Algemene wet bestuursrecht. Tevens kan de voorzieningenrechter van de rechtbank in Breda worden verzocht een voorlopige voorziening te treffen. Aangevraagde en afgegeven (omgevings)vergunningen kunt u digitaal opvragen via www.breda.nl/bouwdossier-en-omgevingsvergunning-inzien.

Unknown

 Lokaalnieuwsbreda.nl Redactie

Lokaalnieuwsbreda.nl Redactie

Onze redactie krijgt van de gemeente altijd een overzicht van de laatste bekendmakingen en aanvragen voor vergunningen in Breda. Wij proberen deze altijd z.s.m. op onze site te plaatsen, zodat jij op de hoogte blijft van wat er speelt in jouw omgeving.

Heb je een opmerking over een van de bekendmakingen?

We antwoorden graag op je bericht. Laat het ons weten door contact met ons op te nemen.